avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale termen limita pt. a depune declaratiile 220 si 223
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

termen limita pt. a depune declaratiile 220 si 223

Buna ziua,
Pentru un IF infiintat pe 15.03.2011 care este termenul limita pana la care pot fi depuse declaratiile privind venitul estimat/2011??
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 12:40, 29 Martie 2011
Pentru 220- 15 zile de la data deschiderii activitatii
Pentru 223- 15 zile de la data inceperii activitatii ( aici e vorba de asocieri care nu dau nastere unei pers. juridice ) de catre asociatul desemnat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere fara personalitate juridica rodia rodia Buna ziua, Daca ma poate lamuri cineva cu urmatoarea problema: O persoana este asociata intr-o societate civila profesionala(asoiere fara personalitate ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 autosit autosit Am infiintat o intreprindere individuala pe data de 25.11.2009 dar nu am depus declaratia 220 pana la aceasta data(12.01.2010). Ce trebuie sa fac pentru a ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere nikuteau nikuteau Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri: -la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)