avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROIECT MODIFICARE-PERSOANA CARE POATE COMPLETA REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROIECT MODIFICARE-PERSOANA CARE POATE COMPLETA REVISAL

A aparut un proiect ref la modificari ce urmeaza sa intervina in legislatia evidentei muncii. Nu este foarte clar care sunt conditiile in care se va putea desfasura aceasta activitate.

Citez din proiect :

"Completarea si transmiterea registrului de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator, care detine calificare/specializare/perfectionare in domeniul resurselor umane si cunostinte de operare a calculatorului la nivel de utilizator

- Posibilitatea angajatorilor de a contracta un serviciu de completare si transmitere a registrului, respectiv de a incheia contracte de prestari servicii cu prestatori inregistrati la inspectoratele teritoriale de munca, care desfasoara atat activitatea de completare si transmitere a registrului, cat si activitatea de resurse umane."

Stie cineva care sunt acei prestatori inregistrati la ITM si care sunt conditiile de inregistrare ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 21 Martie 2011
Mie personal nu imi este clara nici precizarea legata de cunostintele de operare calculator: va trebui sa obtin si o diploma pentru asa ceva?
Posibil ca dupa aparitia HG sa apara un ordin al Ministrului care sa detalieze aceste prevederi ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce curs este acreditat pentru revisal? daniela_a daniela_a am auzit ca, mai nou, nu vom putea depune revisalul daca nu avem o anumita batalama. despre ce e vorba? (vezi toată discuția)
Resurse umane. poolmat poolmat mai sunt obligatorii cursurile de resurse umane pentru a-mi putea tine evidenta salariatilor ? care mai sunt reglementarile in domeniu ? cu stima. (vezi toată discuția)
Revisal 2011 carmenghe carmenghe Daca am studii economice superioare, mai trebuie sa urmez un curs de specializare resurse umane? (vezi toată discuția)