Buna ziua!
Doresc sa obtin o lamurire privind modul in care schimbarea destinatiei unui spatiu, mai precis a unui apartament, din spatiu de locuit in sediu de firma, afecteaza statutul de locuinta, in sensul Art. 2 din Legea 114/1996, a apartamentului respectiv.
Concret, acum 3 luni am cumparat un apartament in calitate de persoana fizica, urmand ca sa-l transform in sediu de firma. Pana in prezent, pe baza unei intelegeri, in apartament a continuat sa locuiasca fostul proprietar. Eu locuies la alta adresa, intr-un apartament inchiriat de la stat.
In aceasta situatie, cumparand acest apartament pentru deschiderea unei firme, mi-am anulat dreptul de a locui la actuala adresa, in baza Art. 10 din Legea 114/1996, sau schimbandu-i destinatia in sediu de firma nu mai este considerat locuinta?!
Va multumesc anticipat pentru informare!
PS: Caut de ceva timp raspunsul la aceasta intrebare pe cont propriu, dar fara succes :(
maiam, nu înţeleg interferarea răspunsurilor tale la acest topic...despre ce contract să fie vorba pentru a-l prelua S.R.L.-ul? Întrebarea user-ului era alta la speţa prezentată...;)