avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avem contract colectiv la nivel national?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avem contract colectiv la nivel national?

buna ziua
asi dori sa stiu daca pot solicita salariul mediu pe unitate, avand in vedere ca am nascut in noiembrie 2010
stiu ca ccm la nivel national a fost pana in 2010, a intrat in vigoare un alt contract pe 2011-2014?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 21 Martie 2011
Daca ati nascut in noiembrie 2010 , aveti dreptul la acest ajutor de nastere intrucat la data nasterii copilului era in vigoare CCMN . Dreptul la actiune in instanta se prescrie in termen de 6 luni de zile de la data nasterii copilului.

In prezent, nu mai exista CCMN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca unic la nivel national iuliastef iuliastef Buna ziua Contract colectiv de munca unic la nivel national 2011-2014 nu exista sau nu a intrat in vigoare . Este adevarat ? Stiti ceva ? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu ptr nastere kreata77 kreata77 buna ziua doresc sa stiu daca se mai acorda salariu mediu ptr nastere copil tin sa precizez ca am nascut pe 14 febr 2011 multumesc (vezi toată discuția)
Prima de nastere acordata de angajator NIKI 31 NIKI 31 buna seara, va rog sa-mi spune-ti daca CCMUN 2011-2014 obliga pe angajator(societate comerciala) sa acorde prima de nastere egala cu salariu mediu pe ... (vezi toată discuția)