Buna in cazul in care eu as depune actele pentru divort sotul meu dupa cat timp va primi un document sau ceva act prin care sa reiasa ca eu intr-adevar am depus actele de divort.multumesc anticipat.
Dupa depunerea actiunii de divort, citarea partilor se face in aproximativ o saptamana., dupa inregistare. Prin citatia primita partile implicate vor afla termenul fixat pentru primul termen de judecata (cam peste cel putin o luna, functie de cat de incarcate sunt rolurile fiecarei instante. Instantele mari au termenele mai lumgi, iar cele din orasele mici au termene de cel putin o luna). Sotul va primi in plus si copia actiunii depusa de dvs., pentru a putea formula intampinarea si a se putea apara.
Nu va poate raspunde nimeni cu exactitate la aceasta intrebare, dat fiind faptul ca la unele instante citatia se poate primi si dupa 2 saptamani de la depunerea actiunii, iar la altele dupa dupa 2-3 luni...depinde de instanta pe rolul careia depuneti actiunea, de nr. de dosare aflate pe rol si data primului termen stabilit pentru judecata.
Procedural citatia trebuie primita de parat cu minim 5 zile inainte de termenul de judecata.
Lipsa procedura ?
Antik
Buna ziua
Am depus o cerere de repunere pe rol si s-a fixat termen .
Problema e ca mai sunt 2 saptamani pana la termen si inca nu am primit ... (vezi toată discuția)