avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Institutia Prefectului solicita, in instanta, radierea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Institutia Prefectului solicita, in instanta, radierea din circulatie - taxa de prima inmatriculare nu s-a regasit in trezorerie (chitanta prezentata de primul proprietar este falsa)

Detin un autoturism achizitionat in 2010 de la o persoana care a inmatriculat-o in 2008 in Romania, ca prima inmatriculare.
Am fost citat la tribunal in vederea judecarii cererii prefectului care solicita radierea din circulatie deoarece taxa de prima inmatriculare nu s-a regasit in trezorerie, pe motiv ca chitanta prezentata de primul proprietar din Romania este falsa.
Intrebarea este daca este indreptatita institutia prefectului sa ma priveze de folosinta bunului pe care l-am cumparat cu buna credinta si la inmatriculare pe numele meu nu mi s-a precizat nimic. Cum pot sa rezolv aceasta problema , eu nefiind vinovat cu nimic.

Alte discuții în legătură

Citatie pt taxa de poluare pt inmatricularea masinii ( chitanta falsa ) red_ red_ Buna, in urma cu 7 luni am achizitionat un autoturism gata inmatriculat pe teritoriul tarii, ieri am primit in posta citatie cu termen de infatisare la ... (vezi toată discuția)
Citatie - taxa de poluare pentru inmatricularea masinii (chitanta falsa) sandu.s sandu.s Buna seara! Sunt din Bacau si in luna august 2009 am achizitionat un autoturism gata inmatriculat pe teritoriul tarii,dela un cetatean din Giurgiu (in urma ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto cu probleme ovidiu.r ovidiu.r buna ziua, situatia e urmatoarea: am achizitionat in 2006 un autoturism inmatriculat in Romania, l-am vandut un an mai tarziu fara a-l fi inmatriculat pe ... (vezi toată discuția)