avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde se depun actele de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde se depun actele de somaj?

Daca eu am lucrat in Iasi si nu am mutatie nici viza flotant si sunt din alt judet, unde depun dosarul pentru somaj? Mentionez ca toate darile s-au platit DFPG Iasi.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:32, 21 Martie 2011
Dosarul pentru somaj il depuneti la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de somaj daca am domiciliul in alt judet? ionela11 ionela11 Buna ziua! Postul pe care lucrez se preconizeaza a se desfiinta. Momentan lucrez in Iasi iar domiciliul meu este in judetul Vrancea. Beneficiez de somaj in ... (vezi toată discuția)
Viza somaj in alt judet iuliancico iuliancico Buna ziua Am nevoie de o informatie in ce priveste indemnizatia de somaj, mai exact viza lunara. Daca o persoana are dosarul depus si urmeaza sa primesca ... (vezi toată discuția)
Respingere acte de somaj in orasul de resedinta Marius Nou Marius Nou Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am ... (vezi toată discuția)