avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am cistigat un proces si comunicarea sentintei a venit dupa 6 luni eu fiind reclamantul, paratul a facut recurs care i-a fost respins si s-a dat sentinta irevocabila As vrea sa stiu cat timp poate dura redactarea sentintei si cum se face comunicarea prin posta sau de la arhiva o pot pidica personal.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 16:41, 21 Martie 2011
redactarea sentintei ar trebui sa se faca in 2 saptamani maxim, dar depinde de instanta. totodata este bine sa va duceti personal la arhiva si sa luati hotararea, pentru ca este posibil sa nu se comunice.
Hotararea din recurs nu se comunica acasa.
recursul nu se comunica. verificati periodic la arhiva daca s-a redactat recursul si depuneti actele ptr investire cu formula executorie.
redactare unei decizii, in cel mai fericit caz dureaza cca o luna.Din practica pot sa va spun ca in general termenul de redactare si mai ales de semnare este de cca 2 luni de zile.puteti sa mergeti saptamanal la arhiva instantei si sa va interesati.este dreptull dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare unui avans de bani chiose chiose eu reclamant A ;parat B A am castigat un proces am primit comunicarea sentintei dupa 6 luni ;B a facut recurs care i-a fost respins si s-a dat sentinta ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort definitiva si irevocabila Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde vad pe sentinta de divort ca este definitiva si irevocabila? Va multumesc (vezi toată discuția)
Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)