avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare unui avans de bani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare unui avans de bani

eu reclamant A ;parat B
A am castigat un proces am primit comunicarea sentintei dupa 6 luni ;B a facut recurs care i-a fost respins si s-a dat sentinta irevocabila as vrea sa stiu cat timp dureaza redactarea sentintei tot pana la 6 luni si daca se trimite tot prin posta sau se ridica de la arhiva. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 20:04, 19 Martie 2011
Solicitati o copia dupa hotararea din recurs, investiti hotararile si mergeti la un executor in vederea executarii lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita chiose chiose Am cistigat un proces si comunicarea sentintei a venit dupa 6 luni eu fiind reclamantul, paratul a facut recurs care i-a fost respins si s-a dat sentinta ... (vezi toată discuția)
Incheiere ? magyari magyari Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)
Terrmen executare silita? IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI buna ziua imi poate spune cineva, va rog, care este intervalul de timp dintre emiterea unei sentinte civile definitiva si irevocabila si momentul in care pot ... (vezi toată discuția)