avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... documente - achitat taxa pasaport, dar acum vreau sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

documente - achitat taxa pasaport, dar acum vreau sa fie pe alt nume... chitanta

pot schimba chitanta de pasaport de pe un nume pe altul?am platit chitanta la urgenta pt a face un pasaport si nu se mai poate si as vrea sa fac pe alt nume..se poate?multumesc.

Alte discuții în legătură

Decontarea taxelor pentru pasaport mercas mercas Buna ziua!In urma cu doua saptamani am depus documentele pentru un pasaport biometric,dar astazi cand trebuia sa il ridic,mi s-a spus ca lipsea ceva din ... (vezi toată discuția)
Procedura iesire din tara dupa casatorie IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc in ctombrie, si as vrea in august sa imi rezerv bilete pentru concediu pentru imediat dupa nunta.Am intrebat la Evidenta ... (vezi toată discuția)
Pasaport copil 2 ani cristinaperes cristinaperes Buna ziua1 am si eu o intrebare referitoare la pasaportul pt copil. Am inteles ca este nevoie de CI ale ambilor parinti. Tatal copilului este plecat din tara ... (vezi toată discuția)