avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contract vanzare-cumparare

Cum pot sa anulez un contract de vanzare-cumparare? se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:19, 21 Martie 2011
in instanta ar trebuie sa promovati o actiune de anulare a actului. poate fi vorba de nulitatea absoluta sau relativa. ce motive invocati in anularea contractului?
O cunostinta de-a mea , are problema asta. E casatorit si vrea sa divorteze , iar sotia l-a pacalit sa ii treaca masina pe numele tatalui ei k sa nu beneficieze el de nimic la partaj. El a fost de acord, ca sa scape mai repede , iar acum ii pare rau. Se mai poate face ceva?
foarte greu, doar prin actiune judecatoreasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea bunurilor comune dintr-o casatorie intrebatorul_g intrebatorul_g am o cunostinta care vrea sa divorteze. In timpul casatoriei s-au cumparat mai multe bunuri printre care si o masina. De curand sotul a vandut masina, care ... (vezi toată discuția)
A vandut masina! nic1 nic1 buna ziua. problema mare! in timpul casatoriei am cumparat un autoturism.fiind despartiti in fapt, sotul meu a vandut masina tatalui lui fara stirea ... (vezi toată discuția)
Instrainarea dreptului de proprietate de catre o persoana fara discernamant sava88 sava88 Buna ziua. In anul 1998 mama mea a avut un grav accident vascular in urma caruia a ramas cu un handicap de gradul II. In urmatorii ani aceasta a mai avut ... (vezi toată discuția)