avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

Sunt nascut in 1952 23 septembrie si am o vechime in munca de 40 ani ,din care in
grupa a-II-a de 23 ani si 7 luni .As dori sa stiu si eu cand ma pot pensiona .
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:49, 21 Martie 2011
La implinirea varstei de 60 de ani beneficiati de pensie pentru limita de varsta (avand o reducerea varstei standard de 5 ani) si stagiu complet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata ContSters42179 ContSters42179 Pe \"Legislatia muncii.ro\" a aparut editorialul din care redau un citat : La implinirea varstei standard de pensionare [b]sau, dupa caz, la implinirea ... (vezi toată discuția)
Se poate iesi la pensie dupa 36 de ani lucrati in grupa ii de munca? ingerassweety ingerassweety Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate iesi la pensie, fara nicio problema, dupa 36 de ani de munca , lucrati in grupa a doua de munca ? In speranta ca ... (vezi toată discuția)
Calcularea varstei de pensionare mgeobrai mgeobrai Tatal meu este nascut in iunie 1952. Are 40 de ani vechime dintre care 3 ani si 7 luni grupa a II a calculata. Cand ar putea iesi la pensie? (vezi toată discuția)