avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model CIM -cu clauze
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model CIM -cu clauze

Buna seara ,am rugamintea daca se poate sa ma ajutati cu un model de CIM care sa cuprinda urmatoarele clauze :de neconcurenta,de confidentialitate,de formare profesionala.
Cu stima ,
Maria!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 22 Martie 2011
Maria09Magdalena a scris:

Buna seara ,am rugamintea daca se poate sa ma ajutati cu un model de CIM care sa cuprinda urmatoarele clauze :de neconcurenta,de confidentialitate,de formare profesionala.
Cu stima ,
Maria!

Un model care poate fi adaptat la societatea dvs il puteti gasi aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze contract de munca cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu model pentru urmatoare clauze: 1. clauza confidentialitate 2. clauza de neconcurenta 3. clauza de fidelitate 4. caluza ... (vezi toată discuția)
Clauza exclusivitate Kapy Kapy Buna seara, As avea nevoie urgent de o niste clauze de exclusivitate pentru un contract de colaborare/prestari servicii: in sensul ca firma presteaza servicii ... (vezi toată discuția)
Contract, angajament de confidentialitate say say Cine are un model beton de contract de confidentialitate, va rog sa-mi trimita si mie, dar nu de pe net, k nu sunt asa bune. Imi trebuie ceva referitor la ... (vezi toată discuția)