avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen de primire in profesia de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen de primire in profesia de avocat

Sunt italian, am absolvit facultatea de drept in Italia, nu vorbesc limba romana, as dori sa stiu daca pot da examenul de primire in profesia de avocat in Romania, si care este procedura.
Astept raspunsuri, va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters91976 , utilizator 20:52, 24 Martie 2011
Examenul se sustine in limba romana. Daca nu stiti romaneste, cum credeti ca puteti sustine acest examen, presupunand prin absurd ca invatati dreptul romanesc din lucrari traduse in italiana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat in italia Nikolas 2013 Nikolas 2013 Buna ziua .Am si eu o intrebare,sper din toata inima ca cineva va sti si va dori sa-mi raspunda.Am absolvit facultatea de drept in Romania.Mi-as dori sa ... (vezi toată discuția)
Cariera juridica in strainatate aleszia aleszia Am terminat Facultatea de Drept in Romania dar as vrea sa stiu ce posibilitati sunt sa lucrez in strainatate in acest domeniu ? Trebuie sa dau ceva examene de ... (vezi toată discuția)
Autorizare traducator engleza si italiana iota_mihai iota_mihai Buna ziua, Sunt absolvent de facultate,am facut la scoala aproximativ 10 ani de limba engleza,am diploma de absolvire care sa o ateste si am diploma de ... (vezi toată discuția)