avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul de colaborare

buna ziua, am si eu o intrebare daca sunt angajata la o firma si am luat atestatul de persoana desemnata pentru transportul de marfa in 2010, iar acum mi-am gasit de lucru in alta parte cum ma pote incadra firma prezenta la care am obtinut atestatul sa raman ca sa nu afecteze licenta de transport si cum ma poate angaja firma noua #-o :P, in conditiile in care licenta si atestatul sunt valabile 5 ani
multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:46, 22 Martie 2011
Firma noua va poate angaja pe durata determinata cu contract de munca in timp partial sau CIM pe durata determinata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Firma transport marfa sub 3.5 t Mari_S Mari_S Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: As dori sa infiintez un SRL pentru transport marfa, momentan doar in Romania, cu un capital social ... (vezi toată discuția)
Somaj ,angajare,concediu prenatal crysstyle crysstyle Sunt insarcinata in 5 luni,in luna nov-dec trb sa nasc.In primele 2 luni de sarcina am beneficiat de indemnizatie crestere copil (cc1),apoi 2 luni jumate am ... (vezi toată discuția)