Sunt abonat Vodafone din anul 2005, achitandu-mi facturile intotdeauna la timp,neinregistrand nicio restanta.
Din februarie 2011si pana in prezent am de plata suma de 300 RON. Am fost contactat telefonic de cei de la departamentul plati si am primit si mesaje pe telefon, solicitandu-mi-se sa achit de urgenta, in caz contrar, pe langa penalitati, imi vor inchide telefonul. Problema delicata in care ma aflu, ca multi altii care nu-si achita datoriile, datorita crizei sau ca au ramas fara serviciu, stiu ca nu este o scuza, dar sunt blocat financiar pana pe 11 aprilie 2011. Le-am spus acest lucru si nici nu vor sa auda de amanare in pofida faptului ca am fost un bun platnic.
Am auzit de penalitati astronomice, de firme de recuperare, de judecata...
Astept un sfat.
Daca veti achita pe 11 aprilie, nu va fi nici o problema, se va ridica restrictia aplicata iar penalitatile pt suma respectiva nu vor fi mai mari de 10-20 lei.
De judecata sau executare nu se pune problema in conditiile date.
Va scriu tot in legatura cu problema pe care am expus-o.
Astazi am primit un mesaj pe telefon prin sunt informat ca'' Vodafone dispune rezilierea contractului, recuperarea datoriei pe cale legala incepand cu 1.04. si sa sun la un anumit nr. de telefon. ''
Actiunea se va sista dupa ce voi plati?
Ce ma sfatuiti sa fac? Sa-i sun si sa insist in amanarea platii?