avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ore suplimentare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ore suplimentare

potrivit codului muncii , sunt obligatorii 48 ore de lucru pe saptamana cu tot cu suplimentare , rezultand 32 de ore suplimentare pe saptamana. eu de ex fac tatea ore suplimentare (32) , dar pe fluturas apar doar 10 , sau 15 , 20 etc , diferenta fiind trecuta la "prima" pe fluturasul de salariu. vreau sa stiu de ce nu se trec toate orele suplimentare pe fluturas ? ce avantaj re firma sau ce dezavantaj am eu ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: mihainovac , utilizator 18:18, 22 Martie 2011
sunt obligatorii 48 ore de lucru pe saptamana cu tot cu suplimentare , rezultand 32 de ore suplimentare pe saptamana

Si rezulta 16 ore program normal de luccru pe saptamana? Ati gresit sau eu nu inteleg?
32 ore suplimentare pe luna....am gresit eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru 12/24 - calcul ore covi covi Buna ziua , Lucrez intr-o unitate spitaliceasca , programul este de 12/24 adica 7-19,19-7 cu liber 24 s.m.d ( nu avem liber 48h dupa tura de noapte ci, 24 ... (vezi toată discuția)
Regulament intern program de lucru winer winer Am 2 probleme va rog cineva sa ma ajute:(( 1.firma are mai multe activitati de ex. restaurante,reparatii auto,pensiune. Trebiue sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare si ore noapte m_nitu m_nitu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa intocmesc corect un stat de salarii pentru 3 angajati ai unei benzinarii cu program non stop fiecare avand ture de 24 cu ... (vezi toată discuția)