avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plafon plati catre firme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plafon plati catre firme

Doresc sa deschid un srl neplatitor de TVA cu impozit pe profit.
Intrebarea mea se refera la platile catre furnizori(cumparare de legume in vederea comercializarii).Pot face plati cash mai mari de 5000 lei unui singur furnizor? Pot incasa suma mai mare de 5000 de la o persoana fizica sau alta firma intr-o zi?
Sau aceste tranzactii trebuie facute prin banca?
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
rodik_201, utilizator
Cel mai recent răspuns: rodik_201 , utilizator 09:32, 22 Martie 2011
Pe langa acest lucru,nu stiu cum sa ma feresc de asa zisele "facturi de drum" ca sa nu am probleme ulterior.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O factura, cate chitante? ContSters63174 ContSters63174 Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)
Incasare facturi genni genni Buna, facturile care sunt mai mari de 5000 roni pot fi incasate prin casa sau doar prin banca? Un client poate achita doar numerar o factura de 1500 euro. Ce ... (vezi toată discuția)
Incasare factura mai mare de 5000 lei camicami camicami Buna, am emis o factura de 5600 lei.Clientul a platit ,pana acum,numerar cate 1000 lei in 3 zile diferite,astfel ca am incasat suma de 3000 lei cu 3 chitante ... (vezi toată discuția)