avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... copiere dosar judecatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

copiere dosar judecatorie

Buna ziua! Mi s-a dat o solutionare de redeschidere a urmaririi penale si trimitere in judecata pe data de 16.03.2011. In cat timp trebuie sa mi se comunice solutia? eu nu stiu de ce s-a redeschis urmarirea penala si drept urmare nu ma pot duce la un avocat, toti imi spun ca in faza asta nu stiu ce sa spuna pana nu afla motivul. Eu as mai vrea sa copiez dosarul. In ce conditii pot avea acces la dosar pentru a-l copia si in cat timp avand in vedere ca solutia a fost data pe 16.03.. multumesc
Cel mai recent răspuns: GabrielaDanciu , utilizator 10:48, 22 Martie 2011
Solutia va fi comunicata dupa redactare
Pentru urgentare,aveti dreptul sa solicitati presedintelui de instanta ,urgentarea redactarii hotararii si comunicarea acesteia
Pentru obtinerea de copii ale actelor din dosar,formulati cererere la registratura instantei,anexati dovada de plata taxe aferente numar de pagini pe care doriti sa le multiplicati
maine ma duc sa fac cererea. Cand mi se comunica ca pot face copii? pe loc sau trebuie sa mai astept cateva zile?
Si inca ceva, am sunat acolo si mi s-a spus ca dosarul este la judecator si judecatorul nu o sa-mi dea dosarul , ca il pot copia abia dupa ce ajunge la parchet adica peste 2 saptamani. De aceea va intreb daca ma duc si fac cererea maine, in cat timp pot face copii la dosar?
Imi cer scuze daca ma repet dar pur i simplu sunt diperata
Atata timp cat dosarul se afla la judecator...
De regula copii ale actelor din dosar se pot efectua,functie de bagajul de activitate al personalului,in aceiasi zi sau ziua urmatoare,totul tine de timpul ,interesul ,
sensibilizarea acestuia
Tocmai asta este problema, ca rezolutia s-a dat pe 16.03 si doamna de la registratura mi-a zis ca e la domnul judecator. Acum eu vreau daca si in conditiile in care dosarul este la judecator pentru a redacta rezolutia, pot avea acces la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecatorul nu a transcris solutia la 2 luni dupa pronuntare. cum fac sa fac rost de ea? Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Am nevoie urgenta de solutia transcrisa de judecator pronuntata intr-o executare silita (incepere) acum 2 luni. Mi-a indicat cineva ca pot cere ... (vezi toată discuția)
Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)
Cerere in vederea redactarii hotaririi ContSters355039 ContSters355039 Vreas sa fac o cerere in vederea redactarii hotaririi deoarece au trecut 30 de zile . Aceata trb depusa personal sau o pot trimite pe fax ? Este ceva tipizat ... (vezi toată discuția)