avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cheltuieli judiciare

Va rog ajutati-ma cu o explicatie
Am primit de la finante o scrisoare,in care am gasit o somatie si un titlu executoriu in care scria asa
-natura obligatiei fiscale 92 cheltuieli judiciare
- documentul prin care s-a evidentiat suma de plata emis de judecatoria X
-cuantumul sumei datorate 400 lei

S-a emis prezentul titlu executoriu in temeiul art 141 din Ordonanata guvernului nr 92/2003 privind Codul de procedura fiscala

De la ce poate fi aceasta suma,unde ar trebui sa ma adresez ca sa aflu,oare am vreo datorie la finante, eu neavand case, masini sau alte bunuri pe numele meu. Am doar o amenda de circulatie de 500 lei primita acum cateva luni si nu am avut bani s-o platesc, poate fi de la aceea?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: deliasindia , utilizator 12:49, 22 Martie 2011
v-ati judecat cu cineva pana acum? ati pierdut vreun proces? Acelea sunt cheltuieli de judecata din urma unui proces pierdut de dvs. Sau vreo cercetare penala mai veche, amenda administrativa... ia ganditi-va ce ati facut in urma cu 1-3 ani.
De judecat m-am judecat cu o persoana in cazul unui accident de circulatie, am fost lovita din spate stand la semafor, am avut fractura la gat, am fost spitalizata si respectivul nu a vrut sa plateasca nici spitalizarea.am castigat procesul anul trecut in toamna, el mi-a platit daune, deci eu ar trebui sa platesc cheltuieli???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita intrebsieu intrebsieu Buna, va rog daca ma poate ajuta sa ma lamuresc cu o situatie de Executare Silita. Detin un PFA si am ramas restant cu plata la finante. Si am primit astazi ... (vezi toată discuția)
Hotarari potrivnice justice2010 justice2010 Salutare, Am o speta care imi da ceva batai de cap. As dori daca se poate, sa imi dati si mie un sfat. Problema este urmatoarea. In mai 2009, SC X SRL a ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa tembelxd tembelxd Salutare.Am primit o amenda administrativa in valoare de 1000 lei + 900 lei cheltuieli judiciare,tinand cont ca am 16 ani si nu am nimic pe numele meu si nici ... (vezi toată discuția)