avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda administrativa
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda administrativa

Salutare.Am primit o amenda administrativa in valoare de 1000 lei + 900 lei cheltuieli judiciare,tinand cont ca am 16 ani si nu am nimic pe numele meu si nici posibilitatea de a face rost de acesti bani pentru a plati amenda as dori sa stiu si eu ce mi se poate intampla daca nu o platesc.
Fiind vorba despre amenda administrativa,este posibil ca Directia Generala a Finantelor Publice sa va intocmeasca "Somatie" - In baza art 140 din OG nr 92/2003 privind codul de procedura fiscala,prin care sa va informeze ca daca ,in termen,nu achitati amenda,urmeaza sa demareze procedura de executare silita in temeiul titlului executoriu emis de autoritatea care a dispus amenda
Cand va veti angaja , vor gasi momentul sa va execute veniturile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa dobro dobro am primit o amenda administrativa da 400 lei pentru incalcarea drepturilor de autor(instalare windows).ce se intimpla daca nu o platesc? (vezi toată discuția)
Amenda administrativa alexbz alexbz nu va suparati dar cam cat poate sa de-a pentru complicitate la furt amenda administrativa si in functie de cum se da daca nu am niciun venit ast rsp (vezi toată discuția)
Titlu executoriu european swamerra swamerra Carei institutii ii revine competenta de executare a unui titlu executoriu european reprezentand amenda circulatie in cuantum de 140 euro? (vezi toată discuția)