avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda administrativa
Discuție deschisă în Executare silită

amenda administrativa

am primit o amenda administrativa da 400 lei pentru incalcarea drepturilor de autor(instalare windows).ce se intimpla daca nu o platesc?
Cel mai recent răspuns: sorinpanait , utilizator 20:54, 13 Mai 2012
Fiind vorba despre amenda administrativa,in situatia in care nu o achitati in termen, este posibil ca Directia Generala a Finantelor Publice sa va intocmeasca "Somatie" - In baza art 140 din OG nr 92/2003 privind codul de procedura fiscala,prin care sa va informeze ca ,daca in termen,nu achitati amenda,urmeaza sa demareze procedura de executare silita in temeiul titlului executoriu emis de autoritatea care a dispus amenda

dobro a scris:

am primit o amenda administrativa da 400 lei pentru incalcarea drepturilor de autor(instalare windows).ce se intimpla daca nu o platesc?

What:slap::O :-/???? Citesc si nu-mi vine sa cred....m.ai naucit complet !!!!!
99,9999999% din mioritici , posesori de calc. folosesc windows piratat,crakuit,smenuit, etc.
Cum si cine "mama dracu" te-a prins ??????
"aha da..da...da m-am prins, te-ai dat mare la apa mica cu anunturi in presa ca pui windows cu 20 lei"
Bravo,esti tare ...si deasupra tort.
Scuze , rog admin. sa stearga daca e off.topic....dar avem un mare talent sa ne batem singuri cuie in talpa.
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2012
sorinpanait, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 8/1996 - drepturi de autor nikiamira nikiamira Sunt administratorul unei firme infiintata in 2002, pe care am preluat-o de la fostul prieten in 2005. In cadrul ei, eu administrez o sala de internet si ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa tembelxd tembelxd Salutare.Am primit o amenda administrativa in valoare de 1000 lei + 900 lei cheltuieli judiciare,tinand cont ca am 16 ani si nu am nimic pe numele meu si nici ... (vezi toată discuția)
Serviciul de investigare a fraudelor - dreptul de autor (copy right) Azorel2010 Azorel2010 Buna ziua, daca sunteti va rog amabil de a-mi transmite cateva sugestii, sfaturi, idei, opinii, etc., in legatura cu situatia care o voi descrie in linii ... (vezi toată discuția)