am o ? suntem 3 complici si al 4 este hotul ca nu stiu cum sa ii spun poate sa vina amenda diferita in functie de rolul pe care la avut fiecare sau la toti sa vina la fel ma refer la amenda administrativa si cam cat ar putea sa vina daca nu avem nici-un venit ast rsp multumesc frumos :(
Pentru rapuns detaiiati fapta pentru care sunteti cercetat
De unde aveti informatia ca se va aplica sanctiunea cu amenda administrativa?
scuzati-ma pentru complicitate la furt de la politie dupa ce am achitat prejudiciu de 30 de mil pus de ea el fiind de 115lei ce am furat (fiare vechi) ne-a spus ca o sa primim acasa o amenda administrativa care o sa apara 6 luni in cazier si dupa aceea se scoate din acesta acum nu mai stiu ce sa cred ca am fost la politie si ni sa spus sa stam linistiti ca suntem in libertate ca auzisem la cineva ca nu si-a retras plangerea ne-a spus sa nu maia scultam in gura la alti ce spun si stam ca pe ace plus ca noi nu avem antecedente penale ea din ce am auzit vrea pe tiganu care a sarit si a furat de la ea sa il cerceteze in continuare dar plangerea este facuta pentru toti ce e de facut ast rsp?
Salut am si eu o ? despre o amenda administrativa ce se poate intampla daca nu o platesc e pentru complicitate la furt as vrea si eu un rsp daca se poate
Veti fi executat silit.
Daca nu o veti plati si veti mai comite o fapta penala nu o sa va fie bine.
multumesc frumos
scuzati-ma pentru complicitate la furt de la politie dupa ce am achitat prejudiciu de 30 de mil pus de ea el fiind de 115lei ce am furat (fiare vechi) ne-a spus ca o sa primim acasa o amenda administrativa care o sa apara 6 luni in cazier si dupa aceea se scoate din acesta acum nu mai stiu ce sa cred ca am fost la politie si ni sa spus sa stam linistiti ca suntem in libertate ca auzisem la cineva ca nu si-a retras plangerea ne-a spus sa nu mai ascultam in gura la alti ce spun si stam ca pe ace plus ca noi nu avem antecedente penale ea din ce am auzit vrea pe tiganu care a sarit si a furat de la ea sa il cerceteze in continuare dar plangerea este facuta pentru toti ce e de facut ast rsp?
Pentru a nu va mai confrunta cu astfel de situatii ,trebuie sa luati aminte la momentele pe care le travesrati acum si in viitor sa nu mai participati la fapte prevazute si pedepsite de lege
multumesc frumos
~ final discuție ~