avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

Soacra mea detine 2 proprietati.are 3 copii ,una din proprietati vrea sa io doneze unia din copii.intrebarea este .pt donatie soacra trebuie sa aibe toate actele proprietatii in regula respectiv cadastru ...etc? daca fratii semneaza si ei ca nu au pretentii niciodata la aceeasta proprietate mai au dreptul sa atace actul vreodata? va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:54, 22 Martie 2011
Da, donatia poate fi atacata.Da, doamna trebuie sa aiba toate actele in regula.
Cel mai bine este sa faca contract de vanzare-cumparare.
multumesc pt raspuns. aveti idee cat ne-ar costa actul de vanzare cumparare la 600metri patrati cu tot cu casa veche in ciorogarla ilfov........macar cu aproximatie
Nu putem spune nici macar cu aproximatie, notarii au tarife diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pt vanzare-cumparare ioana_cristea2011 ioana_cristea2011 ce acte trebuie sa aibe soacra mea actuala proprietara pt ai face act V-C sotului ? (vezi toată discuția)
Lamurire adidenisa adidenisa Ce diferenta este intre contract vanzare cumparare a unui imobil?? si Contract vanzare cumparare cu titlu de dontie???.Referitor la impozite si la siguranta ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare sau donatie ioana_cristea2011 ioana_cristea2011 Buna ziua,va rog daca se poate sa ma ajutati,:Soacra mea detine 1 proprietate,respectiv casa de caramida +teren in total 800 m ... (vezi toată discuția)