avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte pt vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte pt vanzare-cumparare

ce acte trebuie sa aibe soacra mea actuala proprietara pt ai face act V-C sotului ?
Cel mai recent răspuns: ioana_cristea2011 , utilizator 15:50, 27 Martie 2011
Act de proprietate valabil intocmit. Detaliati.
Soacra mea este mostenitoare,actuala proprietara a unui teren+casa (caramida acoperita cu carton,formata din 4 camere +anexe gospodaresti)suprafata totala800 m patrati.soacra are 3 copii unuia din ei respectiv sotul meului meu vrea sa io dea prin donatie initial acum facand o paranteza (din ce am citit pe forum am auzit ca la donatie actul se poate ataca de ceilalti frati ceea ce nu ne dorim vrem sa ii dea sotului fara sa mai poata avea dreptul restul fratilor vreodata)si iam propus vanzare cumparare cu care a fost de acord.acum primul pas este sa mearga sotul la un notar sa ne faca un calcul (cat ne costa toata "harababura")suntem tineri casatoriti si nu cunoastem nimic legat de DREPT civil si toata hartogaria.de aceea tin sa intreb urm:Cu ce actre trebuie sa mergem la notar pt a ne face calculul in privinta banilor? Daca actul vanzare cumparare este (sfant )?cum putem afla daca a girat cu casa la banca?cate zile dureaza cadastru normal?dar la urgenta?cat costa taxa de urgenta? Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare sau donatie ioana_cristea2011 ioana_cristea2011 Buna ziua,va rog daca se poate sa ma ajutati,:Soacra mea detine 1 proprietate,respectiv casa de caramida +teren in total 800 m ... (vezi toată discuția)
Donatie ioana_cristea2011 ioana_cristea2011 Soacra mea detine 2 proprietati.are 3 copii ,una din proprietati vrea sa io doneze unia din copii.intrebarea este .pt donatie soacra trebuie sa aibe toate ... (vezi toată discuția)
Socrul vrea să ne dea nouă casa pe care a moștenit-o de la părinți. cum ar trebui să facem contractul ca să nu se poată ,,strica''? Camelia natalia Camelia natalia Socrul vrea sa ne dea casa noua sa fie pe numele nostru.el este intabulat sungur pe casa.in momentul cand el ne da casa este nevoie si de semnatura ... (vezi toată discuția)