avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prevederile art.184 alin.2 si 4 cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prevederile art.184 alin.2 si 4 cod penal

Buna ziua
in urma unui accident rutier faptuitorului s-a dispus inceperea urmariri penale pentru savarsirea infractiunii prev. de art. 184 alin.1 si 3 cod penal iar in data de 8 martie 2011 s-a dispus schimbarea incadrarii juridice din infractiunea pentru care s-a dispus inceperea urmaririi penale in infractiunea prev de art. 184 alin. 2 si 4 cod penal . Va rog sa ma ajutati sa inteleg ce inseamna lucrul acasta ,daca urmarirea penala merge mai departe sau nu ,mentionez ca victima are ingrijiri medicale 100 de zile . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 14:48, 22 Martie 2011
Schimbarea de incadrare s-a produs din cauza majorarii numarului de ingrijiri medicale (care au trecut de 60). Este o infractiune mai grava.

Urmarirea penala merge mai departe.

Este posibila insa impacarea partilor, conform cu modificarile aduse de "mica reforma" la sfarsitul anului trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notar, mediator sau politie in caz de accident de circulatie? ngs ngs buna ziua...am stat..am citit..am sunt..si am auzit \\"n+1\'\' pareri. exista speta: accident rutier pe trecere de pietoni, victima ranita usor, nicio zi de ... (vezi toată discuția)
Accident auto , vatamare corporala, procedura stanpatitul stanpatitul Buna ziua, din pacate ma vad nevoit sa apelez la cunostintele d-voastra, pentru a ma lamuri cu cateva aspecte: In urma cu aproximativ o luna de zile o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier catayo6108 catayo6108 Am si eu o problema, in urma cu trei zile am dat peste cineva cu masina, veneam dinspre magazin, iar in momentul efectuarii virajului spre stanga , mia iesit ... (vezi toată discuția)