avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de constructie: soclu din beton pentru gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de constructie: soclu din beton pentru gard

va rog sa imi spuneti daca am nevoie de autorizatie de constuctie pt. a turna un socu din de beton si aface gardul de granituire cu vecinu, adica intre cele doua proprietati . va mutumesc.
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 18:32, 24 Martie 2011
daca soclul nu se ridica la un metru de sol, nu
Pentru orice fel de gard este nevoie de Autorizatie de constructie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor gard ridicat fara autorizare la limita de proprietate Vlad Jipa Vlad Jipa Oameni buni, sunt la capatul rabdarilor, nu ma asteptam sa vad o astfel de evolutie in ciuda eforturilor mele de a fi cu toate actele in regula si aliniat ... (vezi toată discuția)
Spatiu public din fata casei islagall islagall Anul acesta am ridicat o cladire pe proprietatea mea de teren urmand a deschide un supermarket... Acum s-a ajuns in momentul in care trebuie amenajata ... (vezi toată discuția)
gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)