avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

demisia trebuie obligatoriu semnata de conducere?care sunt articolele de lege privind demisia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 22 Martie 2011
art. 79 Codul Muncii ...demisia nu trebuie aprobata de angajator .
Trebuie doar sa aveti dovada ca ati depus-o: nr. de inregistrare sau confirmarea de la posta, etc
eu sunt actor si in contractul individual de munca scrie ca eu pot sa imi dau demisia doar intre stagiuni, asta insemnand de fapt perioada in care sunt in concediu de odihna.ma poate ajuta codul muncii sa plec in timpul stagiunii?
Potrivit Codului Muncii, demisia este actul unilateral de voinţă a salariatului care, printr-o notificare scrisă, comunică angajatorului încetarea contractului individual de muncă, după împlinirea unui termen de preaviz.
Legea nu conditioneaza o anumita perioada in care angajatul poate solicita incetarea c.i.m. prin demisie.
e sigur asa? vreau sa stiu !multumesc

Alte discuții în legătură

Demisie andrea 31 andrea 31 demisie , codul muncii, informatii (vezi toată discuția)
Demisie sub somaj tehnic raulmotica raulmotica Buna ziua As dori o informatie privind demisia sub somajul tehnic. Firma la care lucrez eu este in somaj tehnic. In conditiile in care, eu ca angajat fiind ... (vezi toată discuția)
Nu mai stiu ce sa fac va rog din suflet ajutati-ma !! CristiVL CristiVL Va rog din suflet sa ma ajutati , am contract pe perioada DETERMINATA pe 2 luni mai am 15 zile pana imi expira ...si nu vreau sa ma mai duc deloc pt ca fiecare ... (vezi toată discuția)