avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punct de Lucru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punct de Lucru

Buna seara, as dori sa stiu daca trebuie semnatura de la vecini pentru a face un punct de lucru intr-un garaj la parterul unui imobil.Sau cum se poate face punct de lucru in cazul in care vecinii sunt invidiosi si nu acepta.
Cel mai recent răspuns: alexander.dominic , utilizator 09:29, 6 Iunie 2008
Sa inteleg ca acest garaj este proprietate dvs. sau proprietatea unei societati comerciale? Ce fel de activitate doriti sa desfasurati? Daca este vorba despre comert trebuie sa stiti ca exista in multe zone din tara hotarari ale Consiliului local care stabilesc conditiile in care poate fi infiintat si poate functiona un spatiu comercial aflat la parterul unui bloc. In mod normal daca veti solicita un certificat de urbanism de la Primarie in vederea amenajarii spatiului veti afla ce conditii trebuie sa indepliniti. Succes!
In primul rand, trebuie sa ne spuneti al cui e garajul si ce fel de activitate veti desfasura acolo.
buna seara, spatiul adica garajul este propietate persoana cumparat cu act de vanzare -cumparare.doresc sa il inchiriez unei firme, care se ocupa cu vanzarea de piese tuning.Baietii vor sa puna cateva etajere ca sa isi prezinte produsele.Imobilul se afla in Bucuresti.
Din punctul meu de vedere, nu v-ar trebui nici un accept de la locatari, nefiind deranjati de aceste modificari; insa, aveti grija ca in contractul de inchiriere sa fie trecuta obligatia chiriasului de a efectua toate formalitatile de inregistrare la autoritati, in vederea deschiderii acelui punct de lucru.
Am inteles ca atunci cand isi vor lua nu stiu ce autorizatie de la primarie, au totusi nevoie de semnatura vecinului.Treaba e un pic cam incurcata , fiind doar eu si inca o persoana propietari in aecasta curte, doar ca eu am 2 camere si cealalta persoana are 30 de camere.Intrebarea ar fi cum pot face in asa fel incat sa nu ma duc la celalalt propietar sa il rog sa imi semneze pentru un punct de lucru (oricum el nu doreste sa imi acorde semnatura).Dar daca faca la sectia finantiara contarct de punct de lucru, tot mai trebuie semnatura vecinului.As dori sa stiu ce a-ti face dumneavoastra in cazul meu, cum a-ti proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj transformat in spatiu comercial markyballer markyballer Buna ziua, Am intentia sa cumpar un garaj din sectorul doi de la parterul unei vile. Vreau sa stiu cam de ce acte am nevoie pentru a putea transforma acest ... (vezi toată discuția)
Nu vreau in instanta styledent styledent detin un spatiu comercial la un parter de bloc. in contractul de vanzare cumparare scrie cu acces din exterior. schita cadastrala arate usa din exterior. vreau ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu locuit in comercial ilegal danserna danserna buna ziua, vecinul de la parter a schimbat destinatia apartamentului de locuinta in spatiu comercial - frizerie -cosmetica. conform art. 42 din legea ... (vezi toată discuția)