avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... varsta scolara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

varsta scolara

Va rog sa mi spuneti care este varsta scolara?de la ce varsta, pana la ce varsta?
va multumesc,
magdutaa
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 15:20, 22 Martie 2011
7 ani, insa multi parinti, isi da copii la scoala si la 6 ani, mai ales daca copilul are 6 ani jumatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, exista vreo lege care ma obliga sa inscriu copilul ... alinmanea.ro alinmanea.ro Buna ziua, Exista vreo lege care ma obliga sa inscriu copilul in clasa 0 daca a implinit 6 ani inainte de inceperea scolii? Ma intereseaza daca exista vreo ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere parinti pentru fapte ale elevului in timpul cursurilor adrianak72 adrianak72 Buna seara, Intrebarea mea este legata de urmatoarea situtatie cu care ne confruntam cu colegele. In scoala la care predau eu, ca profesor de sprijin, avem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare ... Gabi.450 Gabi.450 Buna ziua. Am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare la scoala de care apartinem in luna august. Totusi nu a fost primit pe motiv ca nu sunt locuri. ... (vezi toată discuția)