Buna ziua,
Ma judec cu asociatia de proprietari pentru datorii la intretinere. Instanta le-a pus in vedere, de doua ori, sa precizeze, in clar, cat reprezinta cote de intretinere, cat penalitati.
Bineinteles, nu au depus la dosar nici un act, in schimb, au depus un borderou, cu sume cheltuite de asociatie, cu multi ani in urma (inclusiv, parcarea).
Maine am termen, si, mai mult ca sigur, voi primi cine stie ce hartie, in fata instantei.
Eu ce ar trebui sa fac? Sa mai cer un termen? Sa solicit amanarea pronuntarii sentintei?
Saptamana trecuta am fost la arhiva si nu erau depuse actele solicitate de instanta.
Multumesc
dc nu se depun nici la ac termen inscrisurile solicitate , instanta poate suspenda dosarul pe 155-1 cpc si dvs puteti solicita ac lucru, intrucat nu s-au conformat dispoz instantei
Daca instanta le-a pus in vedere sa depune niste acte si asocitia nu se supune, poate fi sanctionata cu suspendarea cauzei in baza art 155 indice 1 din cod de procedura civila sau chiar respingerea cererii ca neintemeiata
Legal ,actiunea formulata de catre asociatia de proprietari ,trebuia sa fie insotita de extrasele de pe ultima lista lunara de plata a cotelor de contributie la intretinere din care sa rezulte suma datorata cu titlu de restanta
Daca asociatia de proprietari,nu se supune decizei instantei de judecata,urmeaza ca aceasta sa dispuna respingerea actiunii ca neintemeiata