Buna ziua
Avem in bloc un proprietar care avea o datorie la intretinere.In urma procesului ,a castigat , trebuie sa i se sterga acea datorie.
Cum se face ? Se ataseaza hotararea instantei...si se trece pur si simplu 0??
Imi cer scuze...nu am intalnit niciodata ceva asemanator..
El a spus la un moment dat ca nu-I fuctioneaza apometrele.Admin il trecea pausal...dar nu l-a trecut cat era legal,adica vreo 7 m/persoana.Asa,i-ar fi revenit 21 m/luna.Si l-a trecut cam 7m pentru 3 persoane pe luna.Dupa un an ,a dat citirea,si s-a constatat ca a mintit.Consumase mai mult...ii functionau apometrele,dar ii convenea sa-l treaca mai putin.Greseala admin.
Instanta a respins plangerea asociatiei ca neintemeiata...asta inseamna...nici nu stiu ce inseamna...ca nu are de plata??
Nu stiu ce se mai poate face.Presupunem ca instanta spune (cred ca la asta se refera) ca nu are de plata....cum se trece 0 la datorie??Admin ii trecuse toata apa la plata,adica diferenta,si locatarul a zis ca nu plateste...de aici procesul.
Mulutumesc.
Cititi hotararea instantei cu atentie si ne spuneti si noua ce scrie acolo. Daca am sti raspunsurile la cateva intrebari, poate deslusim ce s-a intamplat si cum trebuie procedat.
Pe lista de plata apar restante mai multe luni?
S-au aplicat penalizari pentru aceste restante?
Ce a solicitat asociatia instantei prin cererea de chemare in judecata?
Ce probe a depus la dosar?
A prezentat instantei eventuale alte inscrisuri solicitate de judecator (liste de plata, sistem de penalizari, acte ale asocitiei...)?
Reprezentantul asociatiei s-a prezentat la termenele stabilite de instanta?
Cum motiveaza instanta "respingerea" cererii?
Ce scrie concret in finalul deciziei formulata de judecator?