avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... suspendarea cauzei in baza art.155 ind. 1 c.p.c
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

suspendarea cauzei in baza art.155 ind. 1 c.p.c

pe 22octombrie2012 am depus la judecatorie dosarul pentru majorare pensie pentru minora de 9 ani ,deoarece din 2009 nu am beneficiat de nici o marire ,am depus documentele necesare si am cerut judecarea in lipsa,am avut termen pe 22 noiembrie ,s a amanat pana pe 13 decembrie si mi se cere sa depun adeverinta de elev a minorei ,si m ai scrie in citatie ,,suspendarea cauzei in baza art.155 ind.c.p.c. ASTA NU INTELEG !MI SE RESPINGE ACTIUNEA?VREAU ANUMITE LAMURIRI CA NU INTELEG ,VA MULTUMESC ANTICIPAT.
daca nu ati depus adevereinta s-a suspendat deoarece nu v-ati supus dispozitiilor instantei. nu este nic o problema. puteti formula cerere de repunere pe rol oricand si sa depuneti adeverinta
se suspenda judecarea cererii daca nu indepliniti obligatiile stabilite de catre instanta, respectiv de a depune actele solicitate.

daca nu depuneti adeverinta pana la urmatorul termen - 13 decembrie - se suspenda judecata, asta presupune art. 155 cpc
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol lumifatu lumifatu cum trebuie sa intocmesc o hartie pentru a repune pe rol un caz suspendat pentru ca nu ar fi fost depuse la dosar toate documentele cerute de judecator dar si ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cauzei conform art. 155 ind. 1 cod procedura civila andrei987ro andrei987ro Am depus plangere contraventionala la Judecatorie. In data de 08.12.2010 am primit o incheiere din sedinta publica de la 24.11.2010 prin care instanta suspenda ... (vezi toată discuția)
Cauza suspendata in temeiul art. 155 ind. 1 cod procedura civila Ramochest Ramochest Sunt in proces cu angajatorul pentru drepturi banesti. La ultimul termen instanta a suspendat procesul pe baza 155/1 cpc, desi mie in calitate de reclamant nu ... (vezi toată discuția)