avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara de la navigator
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara de la navigator

Buna ziua,
Cum se poate obtine 25% din veniturile de pe contractele unui navigator, contracte de cate 2-4 luni semnate cu o firma din Europa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 20 Noiembrie 2011
Mergeti la Institutul Teritorial de Munca unde firma isi are resedinta.(Constanta Mangalia , Galati ..etc.) Si faceti o cerere si o sa va dea toate infoarmatiile de care d-voastra aveti nevoie. Presupun pentru "majorare pensie minori"
Va doresc sicces..(dati toate datele de indentificare ale fostului sot CNP>> Domiciliul etc.):((:(
si daca firma prin care naviga isi are sediul in alta tara?
De la ITM probabil ca o sa afle, in cel mai fericit caz, doar venitul in lei. Sunt sigura ca intrebarea s-a referit la venitul in euro.
De la ITM nu va afla aceste informatii ...
Si atunci cum le afla?

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals in legatura cu veniturile dintr-un proces penal abandon de familie din partea firmei intermediare ContSters114133 ContSters114133 am depus o plangere pentru neplata pensiei de intretinere minor la politie in iunie 2010 , a fost sanctionat de parchet cu amenda,am depus plagere la prim ... (vezi toată discuția)
Firma cu angajati, nedepunere declaratii vitalsmart vitalsmart Buna ziua! Contabila unei firme cu doi angajati nu a mai depus declaratiile la fisc de mai bine de doi ani deoarece nu a mai fost platita si a renuntat sa ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)