avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru tulburarea linistii publice

buna ziua. am un caine lup,care din cand in cand mai latra,urla cand sunt plecata la munca. astazi ma sunat vecinul meu sa-mi spuna ca a venit politia pt ca am o reclamatie pt tulburarea linistii culmea,din blocul vecin si nu din blocul meu. agentul de politie vroia sa-mi dea amenda si sa mi-o lase in cutia postala. mentionez ca ora era in jur de 10-13,care stiu f bine ca nu este ora de liniste. am fost la sectia de politie sa stau de vb cu sectoristul,pe care nu l-am gasit dar in schimb am vb cu politistul de serviciu si mi-a spus ca poate sa-mi dea amenda si sa mi-o lase in cutia postala fara avertisment,fara sa fiu de fata. dupa cate stiu,inainte trebuie dat un advertisment,trebuie probata reclamatia. mentionez ca ,in momentul cand a venit politia ,cainele meu nu scotea nici un latrat. va rog frumos sa ma sfatuiti ce pot face.
eu am cerut o parere,cum pot rezolva ca nu am fost avertizata,nu mi sa adus nimic la cunostiinta. amenda inca nu am primit-o. cum se poate auzi la un alt bloc aflat la 40 metri,si cu geamuri de termopan inchise? eu cainele nu am nici un gand sa-l dau,
il am de 3 ani si pe nimeni nu a deranjat pana acum,dar cine stie ce a simtit si cum a rezctionat. multumesc pt parere
@ simona_iuliana
Ce e asa greu de inteles ?! Daca vrea sa AUDA, romanul aude si de la un km, prin pereti de un metru !
Iubesc cainii, am doi (stau la curte, deh !), dar imi permit o intrebare : cand l-ati adoptat pe caine, nu v-ati gandit si la aceste (posibile) probleme ?! Iata ca nu v-au ocolit ! Acum mi se pare firesc ca pe primul plan sa se afle cainele, ce veti face cu el ?! Banuiti ce inseamna pt. el sa-l duceti undeva (la curte, la un adapost ) ?! Cand il vedeti cat se bucura cand va vede, va puteti gandi sa-i tradati increderea neconditionata ?
Aveti intr-adevar o suma de probleme !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o mare problema. mai exact stau la casa, si am probleme ... Claudiu1702 Claudiu1702 Am si eu o mare problema. Mai exact stau la casa, si am probleme cu vecinul din spate. Mai exact e foarte deranjat de faptul ca imi latra cainele. Cainele e un ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa mi-l aduc mie la apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)