Buna ziua... Tatal meu are doua imprumuturi... unu este la [BANCA1] (este cu el la zi),iar altu este la [BANCA2] (nu la mai platit de 3 luni) asta de la [BANCA2] la primit dupa ce a girat pe un coleg de munca,iar acesta a plecat din tara si nu a mai platit..
Acum taicamiu este somer asta e ultima luna in care mai ia somaj,maicamea nu lucreaza si nu ia nici somaj,iar eu ma intreb cum sa-i ajut sau nu stiu..
Ce as putea face sau sa faca taicamiu ca sa rezolve ratele? sau cel putin sa vina cu ele la zi.. imi este teama de cele de la [BANCA2].
tatal dvs ar trebui sa mearga la banca respectiva si sa duca dovezi in sprijinul celor afirmate de dvs. este mult mai greu de obtinut o reesalonare a ratelor atunci cand, serviciul anual al datoriei a depasit 90 de zile. trebuia sa mearga la inregistrarea primei rate restante si atunci problema reesalonarii era ca si rezolvata. acum, depinde de modul in care, banca isi propune sa-si recupereze creantele indoielnice. incercati dvs sa-i platiti aceste trei rate restante, apoi sa ceara reesalonarea creditului. oricum, succes.....:)
Refinantare credit
adela_op
Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu un credit
In luna 11.2010 am efectuat o refinantare de credit la Banca1, la care deja aveam un credit. Cu ... (vezi toată discuția)