avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie de proprietari

vreau sa stiu daca presedinta are obligatia sa fie prezenta in ziua de incasarii, sau daca trebuie sa tina audiente cu proprietarii si de cite ori la solicitarea acestora
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:49, 23 Martie 2011
Presedintele nu trebuie sa fie prezent cand se face incasarea intreținerii.
In legea 23o nu mai este prinsa și aceasta atributie.
In asociația din care eu fac parte sunt prezenta la incasarea intreținerii,in felul
acesta proprietarii imi comunica deficiente,neclaritați,neintelegeri.
Presedintele asociatiei nu este obligat nici sa asiste la incasarea intretinerii, nici sa isi fixeze un program de audiente.
Comunicarea cu presedintele este reglementata prin depunerea de cereri scrise in 2 exemplare si depuse la administratie, din care unul inregistrat, semnat si stampilat de presedinte ramane in posesia solicitantului, la care trebuie sa primeasca raspuns (in 30 de zile ca la orice institutie).

Dar in cadrul asociatiei, un presedinte care se respecta tine legatura cu proprietarii si prin alte mijloace, isi face timp si pentru un contact direct. Aceasta este doar o optiune.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program casierie asociatie galosh galosh Buna ziua. As dori sa stiu cat trebuie sa fie programul de lucru la casieria asociatiei. La mine la asociatie acesta este o PFA, si are program 4 zile pe sapt, ... (vezi toată discuția)
Asociatie = administrator Mochiba Mochiba Buna ziua, Cateva detalii privind situatia mea: - in cazul unui imobil unde detin o garsoniera asociatia de proprietari este condusa de administratora ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari a emis chitante false SVSN SVSN Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la doua probleme de natura juridica: 1. Acum cativa ani, din cauza unor neintelegeri intre cele doua scari ale blocului ... (vezi toată discuția)