avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contracte inchiriere spatii comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contracte inchiriere spatii comerciale

Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati, pentru ca nu am studii juridice. Firma pentru care lucrez in prezent a primit in administrare niste spatii comerciale. Aceste spatii au contracte de inchirere in derulare, pe care avem obligatia sa le pastram si sa incasam chiriile in continuare. Problema mea este: ce forma de act se incheie in acest stadiu? Cineva a sugerat incheierea unui act aditional la vechile contracte, dar mie nu mi se pare normal pentru ca titularul acelor contracte este persoana juridica, care ne-a dat in administrare spatiile respective. Astept opiniile dvs. profesionale si va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Eugen Titoiu , Avocat 20:29, 22 Martie 2011
Alta practica.
Se va proceda dupa cum va decide compartimentul juridic din cadrul primariei respective .Probabil dumneavoastra lucrati la compartimentul contabil al acestei societati . Bafta!
TitoiuEugen a scris:

Alta practica.
Se va proceda dupa cum va decide compartimentul juridic din cadrul primariei respective .Probabil dumneavoastra lucrati la compartimentul contabil al acestei societati . Bafta!

Aveti dreptate. Va multumesc foarte mult pentru amabilitate si voi tine seama de sfaturile dvs.
Inca ceva.
In mod judicios notificarea despre care vorbeam ar trebui sa fie facuta de catre departamentul contracte din cadrul primariei respective .
Dar probabil ca o sa va paseze dumneavoastra aceasta obligatie, dar nici nu este o greseala daca o face societatea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante fiscale. aleko27 aleko27 Conform legislatie in vigoare ma poate ajuta cineva cu o nominalizare concreta a urmatoarei expresii: \\"compartimente de specialitate cu atribuţii în ... (vezi toată discuția)
Transfer in interesul serviciului monica i monica i sunt pusa in fata urmatoarei situatii: ma transfer in interesul servicului in conditiile art.90 din Legea 188/1999. Legea spune ca ma pot transfera pe un post ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate luis29 luis29 Buna ziua, am si eu o intrebare fata de legea incompatibilitatii care nu mi se pare clara. Sunt administratorul unei firme de salubrizare, firma de ... (vezi toată discuția)