avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale operatiunea de poprire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

operatiunea de poprire

am o intrebare,poate ma ajuta cineva.daca operatiunea de poprire se aplica asupa conturilor unei persoane,este valabila si rudelor acesteia/rude primare(sotie,fiu)/? se deduce ca si acestea au conturi la filialele unde a avut loc operatiunea de proprire.astept un raspuns.mc
Cel mai recent răspuns: nirolf69 , utilizator 13:22, 4 Aprilie 2011
nu, daca acestia nu sunt debitori
O societate cu cont poprit, cata vreme (ani) va avea contul poprit daca ea nu are acctivitate? Se prescriu aceste popriri? Ce se intampla daca in 3-4 ani nu are venit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operatiunea de poprire laucor laucor daca operatiunea de poprire se aplica asupa conturilor unei persoane,este valabila si rudelor acesteia/rude primare(sotie,fiu)/ se deduce ca si acestea au ... (vezi toată discuția)
Inchiderea unui cont poprit Balan_Titus Balan_Titus Buna ziua. In urma unui proces mi s-a stabilit ca am de platit cheltuieli judiciare de aprox. 5000 RON. Am 450 RON pe un card de debit la o banca, dar ANAF ... (vezi toată discuția)
Informatie confidentiala sau nu vrea firma sa spuna anumite informatii. mioara_burlacu mioara_burlacu Buna,va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema.Fostul sot a schimbat recent locul de munca,la fostul angajator se stia ca are oprire pe salariu pentru ... (vezi toată discuția)