avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Informatie confidentiala sau nu vrea firma sa spuna ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Informatie confidentiala sau nu vrea firma sa spuna anumite informatii.

Buna,va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema.Fostul sot a schimbat recent locul de munca,la fostul angajator se stia ca are oprire pe salariu pentru pensie alimenara, eu am sunat la firma unde lucreaza acum sa intreb daca a declarat acest aspect la momentul angajari si mi s-a spus ca este o informatie personala si nu pot sa imi zica acest lucru,este chiar atat de personala aceasta informatie???tinand cont ca este vorba de pensie alimentara stabilita de instanta judecatoreasca.Ar mai fi ceva,daca el vrea sa treaca la deducere pe impozit copiii,are nevoie de o adeverinta de la mine sau nu mai este valabil acest lucru?Eu cum pot afla daca are trecuti copiii la deducere?(el nu vrea sa imi spuna).
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iunie 2013
mioara_burlacu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:37, 16 Iunie 2013
Va sugerez sa luati legatura personal cu reprezentantul angajatorului , nu prin intermediul telefonului, astfel va veti putea justifica calitatea si veti primi informatiile pe care le doriti.
Poprirea ramane in fiinta si cand debitorul isi schimba locul de munca,
Tertul poprit va trimite actele prin care s-a infiintat poprirea societatii unde isi are noul loc de munca debitorul.De la primirea actelor, societatea noua devine tert poprit.
Deducerea se poate acorda si dv , prin intelegere cu fostul dv sot, mai ales ca vi s-a incredintat copiil si atunci va aduce el dv adeverinta cum ca nu beneficiaza de deducere ptr copii.
Informatia e cat se poate de personala. Dv. ar trebui sa faceti demersurile, tinand cont si de informatiile date mai sus de colega Adi Stanica.
Daca doriti ajutor, veniti cu informatii despre locurile de munca: a demisionat, firma veche a trimis actele etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara- debitorul si-a schimbat locul de munca deliajiga deliajiga Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca, in cazul schimbarii locului de munca al fostului sot, pentru pensia alimentara trebuie sa introduc o noua actiune in ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nou al platitorului de pensie alimentara refuza plata pe motiv ca adresa instantei de poprire a fost emisa pe numele primului angajator silver1101 silver1101 Va rog sa ma lamuriti si totodata sa ma ajutati, daca e posibil sa gasesc rezolvare la o problema: - am fost informata, de catre fostul sot, platitor de ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara la schimbarea tertului poprit simina_28 simina_28 Sunt divortata de primul sot din 2009,impreuna avem un copil in varsta de 8 ani acum.Copilul mi-a fost incredintat mie spre crestere si educare,fostul sot ... (vezi toată discuția)