avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Care sunt costurile anuale aproximative pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Care sunt costurile anuale aproximative pentru cresterea si educarea unui minor de 13 ani?

Buna seara,

Intr-un litigiu legat de o iesire din indiviziune as avea nevoie de cateva informatii referitoare la intrebarea din titlul subiectului si instanta sau instantele care m-ar putea ajuta in aceasta directie?
Este posibil sa intru in posesia unor calcule oficiale si recunoscute de instantele judecatoresti?
Exista experti recunoscuti de instantele noastre?
Va multumesc anticipat pentru reactii.

Robbedoes


Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 12:27, 23 Martie 2011
Nu exista niste calcule oficiale recunoscute de instante in domeniul solicitat. Acestea se pot stabili de catre un expert numit de instanta in functie de situatia concreta a minorului.
Avand in vedere faptul ca valoarea salariului minim pe economie reprezinta calculul Guvernului pentru cosul zilnic necesar traiului unei persoane, puteti considera valoarea minima echivalentul salariului minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandirea actului de proprietate asupra unui teren. Gelorino Gelorino Buna ziua; vreau sa construiesc o casa pe un teren exploatat de tata din anul1962 cand bunicul a murit.conf legi dupa 1989 sa emis titlu te propritete pe ... (vezi toată discuția)
Costuri iesire indiviziune cotoi5 cotoi5 Buna, as vrea sa stiu ce costuri sunt pentru iesirea din indiviziune in instanta ? Si ce se intampla daca eu reclamantul nu-mi permit respectivele costuri? (vezi toată discuția)
Ieșirea din indiviziune dragosducu dragosducu Sora mea a investit in casa bătrâneasca Eu am introdus taxa de succesiune La ce valoare va fi evaluata (vezi toată discuția)