avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am platit amenda administrativa, dar.....
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am platit amenda administrativa, dar.....

Buna ziua. Am o nelamurire va rog. Am platit amenda administrativa si cheltuieli de judecata la Administratia Financiara a sectorului 3, dar pe chitanta scrie "amenzi judiciare". Precizez ca am primit de la Parchet o ordonanta precum ca ma scoate de sub urmarire penala si-mi aplica o sanctiune cu caracter administrativ. As vrea sa stiu daca trebuie si daca se poate corecta, tinand cont ca trebuie sa las chitanta la Parchet. Cazierul meu va fi patat? Va rog mult daca puteti sa-mi raspundeti. Va multumesc.
Nu va fi trecuta in cazier .
Decat daca infractiunea pentru care ati fost cercetat a fost de inselaciune sau alte asemnea infractiuni economice .
Conteaza contul in care a fost varsata amenda si nu cum este ea denumita de programul informativ al celor de la administratie .Verificati contul la parchet daca este cel corect .Bafta!
Amenda administrativa nu se inscrie in cazier.
In rest, ar trebui sa intrebati la admin. fin. de ce scrie "judiciare" si nu "administrative".
trebuie du-sa la grefa parchetului dovada platii amenzi?
Chitanta care face dovada platii amenzii administrative trebuie depusa lin original a Parchet, pentru siguranta faceti o cipie pt.dumneavoastra.
Chitanta o depuneti la secretariatul parchetului care v-a aplicat-o.
Pentru orice eventualitate , pastrati o copie xerox dupa chitanta

Alte discuții în legătură

Amenda judiciara platita - pot fi asociat unic intr-un srl? va rog urgent un raspuns myrali myrali Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket-amenda administrativa ellina ellina Am cateva intrebari. Anul trecut la inceputul anului am fost prinsa furand din supermarket, filmata se pare pe camerele video. Agentii de paza mi-au gasit ... (vezi toată discuția)
Furt calificat law32 law32 Buna seara! Sunt un baiat de 17 ani ce a comis fapta de furt calificat in urma cu aprox un an impreuna cu un coleg de clasa de aceeasi varsta.Dupa 11 luni de ... (vezi toată discuția)