Buna seara
numele meu este Razvan si am o nelamurire privind dovada calificarii profesionale:
Doresc pe viitor sa-mi infiintez un PFA pe domeniul Proiectare pagini Web, Prelucrarea datelor,Administrare pagini web, si activitati conexe(cod CAEN 6311)dupa cate stiu eu.
Problema e ca nu am nici o diploma in domeniul acesta dar am cunostintele necesare pentru a practica acest lucru.
Singurul act probabil valabil pe care il am e un certificat de absolvire a unui curs de utilizator microcalculatoare IBM-PC desfasurat in anul 2001 si eliberat de A.N.A.F.(Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca)
INTREBAREA MEA ESTE? E valabil acest certificat privind dovada calificarii profesionale pentru infiintarea unui PFA?
In privinta infiintarii unui PFA, nu este necesar neaparat absolvirea unui curs de specialitate. Deci diploma de absolvire a acelui curs este sufiecienta. Va este de fapt necesara o diploma de orice calificare. Doar in alte situatii..cum sunt activitatile juridice sau contabile sunt necesare specializari.
Infiintare pfa
zimbrul68
Buna ziua,
As dori sa-mi infiintez un PFA
Ca acte necesar am aflat ca trebuie:
o copie dupa actul de identitate al viitoarei persoane fizice autorizate / ... (vezi toată discuția)