avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta de vechime

Daca firma la care am lucrat este din Bucuresti si eu sunt din Iasi cum obtin adeverinta de vechime pentru ajutorul de somaj?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 24 Martie 2011
ioana2525 a scris:

Trebuie sa trimit o cerere la itm Bucuresti sa mi se elibereze adeverinta? Cum se procedeaza?

Multumesc.

Faceti o sesizare online catre ITM Bucuresti prin care solicitati eliberarea unei adeverinte de vechime pentru perioada lucrata la acel angajator.
Mentionati perioada lucrata, denumirea corecta a angajatorui , eventual si datele de identificare ale acestuia.
[ link extern ]
Am toate datele in afara de adresa de mail, care este obligatorie.....#-o. Am trecut o adresa de mail pe care o stiam eu mai demult. Este indispensabila adresa de mail? Nu imi poate trimite adeverinta fara adresa de mail?

Multumesc mult.
Nu era obligatoriu sa scrietai adresa de mail a angajatorului , ci doar datele dvs de contact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj R3b0rn R3b0rn Buna ziua! De curand mi-a incetat perioada in care beneficiam de indemnizatie pentru cresterea copilului si am depus actele necesare pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime in munca anii 1985-1990 fabrica timpuri noi bucuresti mb1968 mb1968 Buna ziua Cum se poate recupera adeverinta de vechime aferenta perioadei 1985-1990 lucrata la fabrica Timpuri noi Bucuresti . Acum am sunat la ei si imi spun ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa-mi dea adeverinta de vechime ComN ComN Ma numesc C.N. din Constanta iar urmatoarea mea problema este urmatoarea: in anul 2015 in lunile ianuarie si februarie am lucrat la SC ..... cu sediul in ... (vezi toată discuția)