Buna,
Am lucrat, dupa pensionare anticipata, un numar de ani. Tinand cont ca sunt militar si pensionarea in gradul de maior era la 55 de ani si tinand cont ca anul acesta implinesc 55 de ani, poate sa se rcalculeze pensia?
Stimate domn, daca aveti posesia adeverintelor de lucru pentru cei 3 ani lucrati trebuie sa le depuneti la dosarul de pensie. Din ce inteleg dvs v-ati pensionat anticipat sau anticipat partial? Anul acesta ati intruni conditiile de limita de varsta la militari. In mod normal pensia actuala ar trebui trecuta, prin decizie de pensie, in grupa definiva. Depuneti dovezile de munca in ultimii 3 ani si asteptati emiterea noii decizii, recalculate sau 2 formulat cerere de recalculare direct in instanta. Avand in vedere ca aveti de curand statut de contribuabil va judecati la Tribunalul comun.
Multumesc! Asa gandeam si eu. O singura intrebare mai am: sa trimit documentele in original sau copii legalizate? Pentru a lamuri intrebarea dumneavoastra, tin sa va spun ca s-a emis decizie pentru limita de varsta.