avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei pentru stagiile lucrate dupa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei pentru stagiile lucrate dupa pensionare

Buna,
Am lucrat, dupa pensionare anticipata, un numar de ani. Tinand cont ca sunt militar si pensionarea in gradul de maior era la 55 de ani si tinand cont ca anul acesta implinesc 55 de ani, poate sa se rcalculeze pensia?
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2011
sorin2tudora, utilizator
Cel mai recent răspuns: sorin2tudora , utilizator 19:26, 23 Martie 2011
Stimate domn, daca aveti posesia adeverintelor de lucru pentru cei 3 ani lucrati trebuie sa le depuneti la dosarul de pensie. Din ce inteleg dvs v-ati pensionat anticipat sau anticipat partial? Anul acesta ati intruni conditiile de limita de varsta la militari. In mod normal pensia actuala ar trebui trecuta, prin decizie de pensie, in grupa definiva. Depuneti dovezile de munca in ultimii 3 ani si asteptati emiterea noii decizii, recalculate sau 2 formulat cerere de recalculare direct in instanta. Avand in vedere ca aveti de curand statut de contribuabil va judecati la Tribunalul comun.
Multumesc! Asa gandeam si eu. O singura intrebare mai am: sa trimit documentele in original sau copii legalizate? Pentru a lamuri intrebarea dumneavoastra, tin sa va spun ca s-a emis decizie pentru limita de varsta.
copii... intotdeauna copii. Vreti sa vi se faca pierdute orginalele?? abia asteapta sa le faca pierdute. Intotdeauna copii.
Multumesc, foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare Petre Harabagiu Petre Harabagiu Buna ziua ! Va rog sa-mi comunicati daca se recalculeaza pensia militara pentru stagiile de cotizare realizate dupa iesirea la pensie si de cand se poate ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie militara ionioneforie ionioneforie Stimati domni, Speta mea se prezinta astfel: - in luna martie 1999, am incetat raporturile de serviciu cu Inspectoratul Judetean de Politie ... (vezi toată discuția)