avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinut - telefon mobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinut - telefon mobil

daca unui detinut i se gaseste asupra lui in arest telefon mobil si exista dovezi care este sanctiunea si cat i se adauga la pedeapsa?de exemplu daca avea de facut 5 ani i se adauga?multumesc
Cel mai recent răspuns: ioana_moraru92 , utilizator 19:19, 27 Martie 2011
primeste o sanctiune disciplinara, care il va afecta la o eventuala cerere de liberare conditionata, prin amanarea intrarii la comisie.
doar atat?am inteles ca i se face si dosar penal din cauza aceasta si de acea ma gandeam ca i s-ar mai adauga la pedeapsa .din cate am inteles el are sau avea sanse sa iasa in toamna aceasta cand intra noul cod penal in viogoare adica octombrie 2011.mai are sanse?va multumesc mult de tot.
Sansele ca noul cod sa intre in vigoare in octombrie sunt minime spre deloc, asadar nu va incredeti in acest eveniment cand spuneti ca are sanse sa iasa in toamna.
ioana_moraru92 a scris:

doar atat?am inteles ca i se face si dosar penal din cauza aceasta si de acea ma gandeam ca i s-ar mai adauga la pedeapsa .din cate am inteles el are sau avea sanse sa iasa in toamna aceasta cand intra noul cod penal in viogoare adica octombrie 2011.mai are sanse?va multumesc mult de tot.

Unde este prevazuta aceasta data de intrare a noului Cod penal?
pai... tot se vorbea si de probatiuni...totusi astept pareri si raspunsuri la intrebarea mea despre sanctiunea daca este descoperit cu telefonul.va multumesc tuturor

Alte discuții în legătură

Cerere de reabilitare judecatoreasca IULIA47 IULIA47 Buna seara, vin cu deosebita rugaminte sa-mi confirmati sau i-mi imfirmati daca se poate formula cerere de reabilitare judecatoreasca conform codului penal si ... (vezi toată discuția)
Infractiune sau abatere disciplinara? andreeapetrescu andreeapetrescu Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o problema. Unei cunostinte care se afla in regim de detentie momentan i s-au intamplat urmatoarele: la ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am la recurs la o contopire de pedespse? mely_mely16 mely_mely16 buna as dori sa aflu ce sanse ar if in recurs ca contopirea de pedepse sa se admita mentionez ca sunt 2 fapte un furt in 2007 in primavara si o talharie ... (vezi toată discuția)