laurr29 a scris:
Da, 0,2 metri imi dau dreptul sa intru
Va inselati. Chiar foarte tare. Nu au nicio legatura 0.2 metri cu tot spatiul si cu accesul.
Faptul ca dvs considerati ca aveti (sau trebuie sa aveti) acest drept este optiunea dvs. La fel cum optiunea chiriasului de a nu accepta asa ceva este la fel de intemeiata. Nu vad de ce asta ar arata o rea-credinta din partea chiriasului, de vreme ce pentru el este un disconfort si o restrangere a posesiei acordate prin inchiriere.
Trebuie sa validez creanta, trebuie sa merg pe ordonanta cu actiune de evacuare , din cate mi s-a spus. ABERANT!
Si presupunand ca ajungeti acolo, credeti ca avand acces puteti sa faceti dvs ceva direct? Nu e deloc asa.
Am caz in care un medic stomatolog devenit labil psihic in ultimul timp, cu neplata chiriei de luni de zile, desi are activitate, sta cu tel in mana si apeleaza 112 chemand Politia daca i se pare ca o musculita se aseaza pe clanta, trimisa de mine - proprietar. Mi se pare aberant.
Ok, dar atunci poate cititi si toate subiectele in care chiriasii se plang de comportamentul aberant si exagerat al proprietarilor. Nebuni sau nesimititi sunt si de o parte si de alta, dar asta nu inseamna ca sunt toti la fel.
numai interesul chiriasului incurajat sa-si bata joc de contracte..cam asta se creioneaza. Imi pare rau.
Fiecare parte trebuie sa isi apere interesele prin prevederile contractuale. Totusi asta nu se poate face peste limita legii (de exemplu evacuare directa).