avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de inchiriere intre pers fizica si SRL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de inchiriere intre pers fizica si SRL

Buna ziua. Am primit o oferta de inchiriere a unui spatiu propr personala din partea unei societati. S-au negociat multe aspecte, insa ne-am cramponat la urmatorul detaliu: ei nu vor sa-mi lase cu titlu de garantie nimic.Cica doar un bilet la ordin...cash insa,nimic. Eu am pretins atunci autentificarea contractului la notar si investit cu titlu executoriu si mi-am rezervat dreptul de a nu inchiria o suprafata de 0.2 metri, suprafata ce-mi ramane mie tocmai ca sa pot intra oricand fara sa fiu acuzat de cine stie ce chestii gen:violare de domiciliu,tulburare posesie si cate si mai cate am citit ca se pot invoca. Ei nu sunt de acord si deja am mari suspiciuni asupra acestui contract mai ales ca primul lucru care le-a "sarit" in ochi a fost legat de penalitati :) Ce parere aveti? Sunt eu deplasat sau miroase a chiriasi rau-platnici? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raccone , utilizator 02:12, 15 Aprilie 2011
Daca nu este prea tarziu fa-le vant fara discutii.....sunt stan patitu stiu ce vorbesc..inchirierea fara garantii este o loterie mai a dracului decat Loteria Nationala...indiferent de promisiunile chiriasilor inainte de semnarea contractului si intrarea efectiva in spatiu... atunci toti sunt cei mai seriosi dintre seriosi ...apoi vai de steaua ta de proprietar .. esti bun numai de plata ..avocati, taxe de timbru, impozite pe cladiri, etc.
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
raccone, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprainchiriere spatiu comercial strelitia strelitia Vreau sa inchiriez un spatiu care e potrivit activitatii mele, numai ca acel spatiul este inchiriat de o societate direct de la proprietar. Sunt cam in jur de ... (vezi toată discuția)
Si chirie si impozit pentru un spatiu dintr-o institutie publica? iulian68 iulian68 Am inchiriat un spatiu intr-o scoala si acum primesc instiintare de la fiscul local ca trebuie sa platesc si impozit pe spatiul respectiv,deoarece scoala este ... (vezi toată discuția)