avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SUPRAINCHIRIERE SPATIU COMERCIAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SUPRAINCHIRIERE SPATIU COMERCIAL

Vreau sa inchiriez un spatiu care e potrivit activitatii mele, numai ca acel spatiul este inchiriat de o societate direct de la proprietar. Sunt cam in jur de 100 de metri patrati. Cel care la inchiriat la impartit in mai multe incaperi (toata investitia a fost suportata de chirias). In momentul de fata acesta foloseste numai o singuura incapere. Noi vrem sa inchiriem o incapere de aprox. 30 de metri patrati. Chiriasul este de acord sa inchirieze pentru a-si scoate investitia. Intrebarile mele sunt:
1. Ce fel de contract ar trebui sa inchei cu chiriasul?
2. Are voie sa suprainchirieze acel spatiu?
3. Trebuie discutat si proprietarul spatiului daca este de acord?
4. Daca sa presupunem ca fac contract de inchiriere cu chiriasul, peste un an el da faliment sau vrea sa plece de acolo. Cu mine cum ramane? Trebuie sa plec si eu?
5. Ce ma sfatuit sa fac in acest caz?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: strelitia , utilizator 13:23, 23 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingradire chirias spatiu comercial Valistef Valistef Buna ziua, Reprezint o societate care este chirias intr-un spatiu apartinand altei societati (o cooperativa). Zilele trecute am vrut sa inchei un contract ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu pentru srl / srl-d AlinCovas AlinCovas Buna ziua, Am un spatiu apartinand unei rude. Desi am acordul acelei persoane pentru a folosi acel spatiu ca aport in natura la SRL (prin notar etc) doresc ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu vasilemb vasilemb Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu trei probleme: 1. Sunt asociat la o societate comerciala si am inchiriat ACUM 1 AN pe firma un sediu cu contract de ... (vezi toată discuția)