avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ingradire chirias spatiu comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ingradire chirias spatiu comercial

Buna ziua,

Reprezint o societate care este chirias intr-un spatiu apartinand altei societati (o cooperativa). Zilele trecute am vrut sa inchei un contract cu o firma pentru montarea unui aparat de cafea in fata magazinului. Am fost la primarie, am facut cerere pentru a inchiria un metru patrat de teren iar cand au venit sa puna aparatul domnul director de la aceasta cooperativa a fost foarte revoltat ca, cu ce drept am trecut eu peste el. Ca doar el avea voie sa inchirieze teren ca proprietar, nu eu si multe alte amenintari cum ca daca il las acolo o sa suport consecintele.Avand in vedere ca ei fac contractele de inchiriere doar pe 1 an si pentru a nu declansa alte discutii am preferat sa renunt la acel contract desi simt ca mi s-au ingradit drepturile. Intre timp am aflat ca sunt alte interese la mijloc dar asta este alta poveste.
Este corect cum procedeaza acest proprietar, si daca nu cum ar trebui sa procedez.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valistef , utilizator 12:51, 5 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns

Spatiul in care i-mi desfasor activitatea apartine altei societati. Eu am inchiriat de la primarie un metru patrat in exteriorul acestui spatiu, pe domeniul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprainchiriere spatiu comercial strelitia strelitia Vreau sa inchiriez un spatiu care e potrivit activitatii mele, numai ca acel spatiul este inchiriat de o societate direct de la proprietar. Sunt cam in jur de ... (vezi toată discuția)
Banner electoral pe fatada blocului BEN46 BEN46 La noi pe fatada blocului a aparut un banner electoral , am sunat presedintele sa o intreb cat a iesit din afacerea asta si am primit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! Îmi cer scuze pentru deranj și poate nu trebuie ... giagi giagi Buna ziua! Îmi cer scuze pentru deranj și poate nu trebuie sa pun întrebarea aici. Noi (locatarii unei scări ),vrem sa închiriem uscătoria (spațiu ... (vezi toată discuția)